Ιστορικό

Ιστορικό

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1966 στην Λεμεσό, από τον Αντρέα Αυγουστή, σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχοντας πρωτοπόρο χαρακτήρα για τα δεδομένα της τότε εποχής, με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή τεντών.

 
 
Στα πρώιμα στάδια της επιχείρησης οι πρώτες ύλες για την κατασκευή τεντών, όπως πανιά εισάγονταν από την Ελλάδα, ενώ οι μηχανισμοί, κατασκευάζονταν από μπρούτζο στη Κύπρο από τον Αντρέα Αυγουστή, ο οποίος ήταν τορναδόρος
 
 

 

 
 
 

Το 1980 ξεκίνησαν οι πρώτες εισαγωγές πανιών από την Ιταλία, και από το 1994 μέχρι σήμερα εισάγονται πανιά και μηχανισμοί από την διεθνή Γαλλική εταιρεία MITJAVILA, στην οποία είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Κύπρο.

 
 

Λόγω του πρωτοποριακού χαρακτήρα της εταιρείας, σύντομα αναρριχήθηκε για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις στο τομέα των δραστηριοτήτων της.

Σήμερα, 51 χρόνια μετά, η εταιρεία έχει περάσει στα «χέρια» της 2ης γενιάς και διαθέτει πλέον συνεργασία με πασίγνωστες αντιπροσωπείες, τεράστια γκάμα προϊόντων ασυναγώνιστης ποιότητας και πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.